Opleidingen academiejaar 2022-2023

Schrijf je nu in voor een van deze opleidingen in samenwerking met PN Consulting

Van een gloednieuwe opleiding op maat van de luchtvaartsector tot een vijfde jaar op rij process improvement bij de bachelors van Vives Hogeschool: ontdek waar je PN Consulting tijdens het academiejaar 2022-2023 aan de slag kan zien en schrijf je nu in voor één van deze boeiende opleidingen.

Vlaams Luchtvaart Opleidingscentrum (Oostende)

  • Opleiding: Postgraduaat Aviation Management
  • Module: Financieel & Logistiek Management
  • Meer info en inschrijven: vloc.eu

Van de ecologische voetafdruk tot arbeidsmarktkrapte: post-corona staat de luchtvaartsector voor huizenhoge uitdagingen. Samen met het Vlaams Luchtvaart Opleidingscentrum ontwikkelden we de gloednieuwe opleiding Aviation Management, die ambitieuze studenten klaarstoomt om deze uitdagingen aan te gaan.

VIVES / KU Leuven (Kortrijk)

  • Opleiding: Bachelor Supply Chain Management
  • Module: Process Improvement
  • Meer info en inschrijven: vives.be

Tijdens een vijfdaagse training Process Improvement dompelen we al voor het vijfde jaar op rij de bachelorstudenten Bedrijfsmanagement onder in de wereld van Lean, Six Sigma en TOC.

Evelien Verbrugghe - Vives

De module Process Improvement van PNC is praktisch opgebouwd en bevat kwaliteitsvolle, vernieuwende en actuele inhoud.

Over het Vlaams Luchtvaart Opleidingscentrum

Het VLOC is een opleidings-  en dienstencentrum voor een brede waaier aan actoren uit de luchtvaartsector.

Tijdens een reeks opleidingen en inspirerende evenementen ontdek je er alles over onder meer luchtvaartinnovatie, drones en virtual reality. Studenten gaan er dagelijks aan de slag met de nieuwste technologieën binnen de luchtvaart en aanverwante sectoren. 

Meer info: vloc.eu

Vlaams Luchtvaart Opleidingscentrum Oostende

VIVES / Business school (Brugge)

  • Opleiding: Postgraduaat Supply Chain Management
  • Module: Sustainabilty & Resilience
  • Meer info en inschrijven: bruggebusinessschool.be

Duurzaamheid omvat naast een ecologisch aspect ook een pak uitdagingen op het vlak van economische efficiëntie en sociale impact. Tijdens dit opleidingsonderdeel staan we stil bij wat de Green Deal, circulaire economie en de SDG’s beteken voor de supply chain.

Deze Expert Class is ondertussen aan een tweede jaargang toe. Met een compacte lessenreeks (30 lesuren) richt de Brugge Business School zich op bachelors of masters die actief zijn in het bedrijfsleven. Of je nu aan de slag bent in een productieomgeving, een logistieke context of een productie-ondersteunend proces: na deze opleiding ben je in staat dagelijkse bedrijfsprocessen in vraag te stellen en continu op zoek te gaan naar verbetering en meer toegevoegde waarde.